Αποθεώνουν την Σακελλαροπούλου αντι να της ζητούν να απολογηθεί που συγκάλυψε τα εγκλήματα της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι προφανές ότι η ασυδοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μέρος της οποίας είναι και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οδηγεί την Ελλάδα σε μία εθνική τραγωδία, με φόντο την ανθρωπιστική τραγωδία στην Πύλο.

Εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια, η πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει αρθρώσει λέξη για τα τούρκικα εγκλήματα, που συνιστούν φυσικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά αντίθετα, ως γραμμόφωνο που έχει κολλήσει, επαναλαμβάνει μονότονα καταδίκες για τα. «εγκλήματα του Πούτιν».

Βρίσκεται φυσικά σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη που εδώ και τέσσερα χρόνια αντί να αναδείξει τα εγκλήματα της Τουρκίας στην Λιβύη, την Συρία, την Κύπρο και το Αιγαίο, δεν διεκδίκησε καν την επιβολή κυρώσεων, αντίστοιχο με αυτές κατά της Ρωσίας.

Έτσι, η Τουρκία αποθρασύνθηκε, συνέχισε ανενόχλητη τα εγκλήματα της με εκθετικό ρύθμο.

Σήμερα λοιπόν, δεκάδες διεθνή μέσα κατηγορούν την Ελλάδα ως «κράτος – δολοφόνο»! Πρόκειται για μία ολέθρια εξέλιξη για τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς η τουρκική προπαγάνδα που συνεχίστηκε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, προσπαθώντας να μετακυλήσει στην Ελλάδα την ευθύνη για τα εγκλήματα που η Τουρκία διαπράττει και κατά μεταναστών, τώρα έγινε «κτήμα» των μεγαλύτερων ΜΜΕ παγκοσμίως.

Αντί η Τουρκία να απολογείται που έχει μετατρέψει τη Λιβύη σε σφαγείο ανθρώπων, παραβιάζοντας όλες τις αποφάσεις προκειμένου να διατηρήσει μία κυβέρνηση της αρεσκείας της, η οποία θα έπρεπε ήδη να έχει αποβληθεί μέσω δημοκρατικών εκλογών, κατηγορεί μαζί με τη διεθνή κοινότητα την Ελλάδα, ως «χώρα – δολοφόνο»!

Ακόμα και σήμερα, όταν είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος για τα εθνικά μας θέματα από την εφαρμογή του συγκεκριμένου τουρκικού σχεδίου, η Σακελλαροπούλου δεν έχει αρθρώσει ούτε μία λέξη κατά της Τουρκίας!

Αντίθετα, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ φτάνουν στο σημείο να την αποθεώνουν για την αντιπαράθεση που είχε με δύο συριζαίους…

Έκτός φυσικά της επικοινωνιακής καταστροφής που γίνεται όπλο στα χέρια της Τουρκίας, ανοίγει και τεράστιο εθνικό θέμα με την έρευνα για την διάσωση, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν στα πιο σκοτεινά και μεθοδικά σχέδια της Τουρκίας, τα οποία προσπάθησε να εφαρμόσει και το 2015, αλλά απέτυχε…

Δυστυχώς, οδηγούμαστε σε μία εθνική τραγωδία, με αφορμή την ανθρωπιστική τραγωδία στην Πύλο, με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής και πολιτικής ηγεσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ