Σάλος με τον Τζο Μπαιντεν επειδή ειπε: Ο Θεός σώζει τη βασίλισσα, φίλε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφωνους άφησε χθες τους πάντες στο Πανεπιστήμιο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ ο Τζο Μπάιντεν, όταν κλείνοντας μια ομιλία του για τον έλεγχο των όπλων, είπε: «Ο Θεός σώζει τη βασίλισσα, φίλε» («God save the Queen, man»)!

Η ατάκα του 80χρονου Προέδρου των ΗΠΑ… μπέρδεψε (επιεικής χαρακτηρισμός) τους ακροατές, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων, με τον Λευκό Οίκο να προσπαθεί αργότερα να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Ολίβια Ντάλτον, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Μπάιντεν «σχολίαζε σε κάποιον από το πλήθος», χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το «God Save the Queen» ήταν το όνομα του βρετανικού εθνικού ύμνου υπό τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία ωστόσο έχει πεθάνει από τον Σεπτέμβριο. Τη διαδέχθηκε ο γιος της Κάρολος Γ΄, μετατρέποντας τον ύμνο και το βασιλικό σύνθημα σε «God Save the King».

«Ο Τζο Μπάιντεν είναι ξεκάθαρα εκτός συνείδησης και, προφανώς, δύσκολα καταλαβαίνει τι λέει», σχολίασε ο πρώην σύμβουλος της Μάργκαρετ Θάτσερ, Νάιλ Γκάντινερ, όπως έγραψαν οι Washington Times.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ