Προδοσία κατά της Ελλάδας και της ανθρωπότητας η ανοχή στην δουλεμπορική Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που είναι οι κυρώσεις που θα δάγκωναν; Γιατί αυτή η κατάπτυστη ασυλία κατά των Τούρκων δουλεμπόρων και δολοφόνων, ειδικά από την Ελλάδα;

Το τελευταίο διήμερο οι τούρκικες θέσεις όπως αυτές «ξεστομίζονται» από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, εναντίον της Ελλάδας σχετικά με το ναυάγιο ανοιχτά, πολύ ανοιχτά, από την Πύλο, αλλά και όλα τα προηγούμενα, που δεν διασώζει όλους τους μετανάστες που αυτοί οι ίδιοι τους στέλνουν για «πνίξιμο» μόνο θυμηδία θα προκαλούσε, εάν δεν επρόκειτο για γυναικόπαιδα που είναι και τα πρώτα θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου τους.

Πολύ και πολλαπλώς Εγκληματικού μάλιστα σχεδίου με εκατόμβες θυμάτων. Όλων δικών τους θυμάτων.

Ο κόσμος δεν γνωρίζει πως σύμφωνα με το διεθνές σύμφωνο θαλασσών και ιδιαίτερα προστασίας ζωής των επιβαινόντων σε πλοίο βαρύνει πρωτίστως και κυρίως τις χώρες από λιμένες των οποίων απέπλευσαν πλωτά χωρίς να τους έχει παραχωρηθεί από τις κατα τόπους αρμόδιες αρχές, άδεια απόπλου.

Αυτές λοιπόν οι αρμόδιες αρχές, δες Λιμεναρχεία, φέρουν και ακέραιη την ευθύνη αν τους διαφύγει πλωτο από τις ακτές τους. Τώρα αν μάθει ο κόσμος και πόσους αλλά και τί ελέγχους συνεπάγεται η χορήγηση άδειας απόπλου, δε θα πρέπει να μένει Τούρκος όρθιος.

Συνεπώς οι αναπόφευκτες διεθνώς όπως και θα έπρεπε επιβληθησόμενες κυρώσεις τέτοιων κατά της ανθρωπότητας εγκλημάτων, πρέπει να βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την Τουρκία, οι αρχές της οποίας, αντί να απαγορεύουν, συνοδεύουν «τιμητικά» μάλιστα τις «σκυλοπνίχτρες» στοιβαγμένων ίδια σακιά ανθρώπων μέχρι και τα Ελληνικά νερά ή διεθνή αν ο προορισμός είναι άλλος, για να σιγουρέψουν ότι θα ναυαγήσουν, και αυτό είναι πολύ πιθανόν εκτός και «μακριά» τους.

Συμπέρασμα είναι πως αν δεν επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις στην Τουρκία, το έγκλημα, της Τουρκίας κυρίως, ή και όπου αλλού αυτό κρατεί θα διαιωνίζεται αφού και όσο/τόσο «καλά κρατεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ