Μακελειό με εν ψυχρω δολοφονίες σε μπυραρία στην Κυπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Κύπρο όταν δύο άντρες που ήταν θαμώνες σε μπυραρία επενέβησαν σε καβγά με αποτέλεσμα να χάσουν άδοξα την ζωή τους καθώς δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Μιχάλης Μιχαήλ και ο 44χρονος Μάριος Ονησιφόρου βρίσκονταν στο μαγαζί σε περιοχή του δήμου Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Κάποια στιγμή, αντιλήφθηκαν ότι ένας άλλος θαμώνας και φίλος τους, ένας 43χρονος, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από υπόπτους. Όταν θέλησαν να πάρουν μέρος και εκείνοι στην συμπλοκή δέχθηκαν μαχαιριές με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο 52χρονος ο οποίος ήταν πολύτεκνος και είχε το ψευδώνυμο «Μίλλας» είχε διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του. Το δεύτερο θύμα έτρωγε με τη σύντροφό του σε άλλο μαγαζί όταν δέχθηκε πρόσκληση από τον 43χρονο για τη μπυραρία. Στη συνέχεια πήγε την κοπέλα σπίτι της και μετέβη στο μοιραίο μαγαζί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμέσου, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν από την φονική συμπλοκή, είχε έλθει σε αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων. Συγκεκριμένα, στην κατάθεση του ο ίδιος είπε πως πριν από δύο βδομάδες στην ίδια μπυραρία, κτύπησε τον αδελφό ενός υπόπτου γιατί τον είχε απειλήσει.

Οι δύο φερόμενοι δράστες, ο 49χρονος Σ.Α. και ο 54χρονος Α.Κ, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, όχι όμως ότι τραυμάτισαν οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με το philenews.gr, εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενα να υπάρξει «συνέχεια» μετά το διπλό φονικό και να ανοίξει νέος κύκλος αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού με διάφορες υποθέσεις.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές της υπόθεσης αναζητούν το ακριβές κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής και δεν αποκλείουν να κρύβονται σοβαρότερα θέματα πίσω από την επίθεση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού των δύο νεκρών που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκολας Χαραλάμπους, ο θάνατος του Ονησιφόρου οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ και αιμορραγία προκληθείσα από νύσσουν και τέμνον όργανο και του Μιχαήλ από αιμορραγία. Ο 44χρονος δέχθηκε δύο μαχαιριές, μια στο λαιμό και μια στον φρύδι ενώ ο Μιχαήλ τρεις μαχαιριές, δύο στον λαιμό και μια στο μάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ