Η Κατερίνα Καινουργιου ειπε για τον σερβιτόρο στη Ρόδο αυτο που δεν τόλμησε να κανένας μεγαλοδημοσιογραφος στα καναλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει έναν σερβιτόρο που εργάζεται σε πολύ γνωστό beach bar της Ρόδου να σερβίρει την παραγγελία των πελατών μέσα στη θάλασσα.

Η υπόθεση έχει φτάσει μέχρι την εισαγγελία, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν ως φυσιολογική την συγκεκριμένη συνθήκη εργασίας, ενώ ο ίδιος ο σερβιτόρος μάλιστα ισχυρίστηκε πως δεν τον αναγκάζει κανείς για να το κάνει, αντιθέτως παραδέχτηκε πως, λόγω αυτού, αμείβεται πολύ καλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την μεριά της, έχει αντίθετη άποψη και μέσα από την εκπομπή της ξέσπασε κατά των πελατών.

«Το συγκλονιστικό είναι ότι έβλεπα κάποιους στα social media που πήγαν να το στηρίξουν αυτό και το θεώρησαν φυσιολογικό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όλους εσάς. Αν ήσασταν πελάτες σε αυτό το μαγαζί, γιατί εγώ με τους πελάτες τα βάζω πιο πολύ. Αν λοιπόν βλέπατε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται μέσα στο νερό βρεγμένο και δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι ενώ ο άλλος είναι σε αυτή την κατάσταση; Δηλαδή μπορείτε να φάτε;

Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν αν ήμουν εκεί. Η εικόνα αυτή δεν σας ενοχλεί; Δεν σας κάνει λίγο δουλοπρεπές όλο αυτό;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ