Αντί για αυξήσεις δαπανών & προσλήψεις στο χώρο υγείας…”επιστράτευση” προσωπικού Ε.Δ & Πυροσβεστικής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προεκλογικά σε όλες τις συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις-συνεντεύξεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βάση το  πρόγραμμα της Ν.Δ, τόνιζε και υποστήριζε ότι

  • Θα υπάρξει αύξηση δαπανών υγείας στον προϋπολογισμό…
  • Αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10 χιλ.του νοσηλευτικού προσωπικού
  • Μείωση σε 7-10 λεπτά του χρόνου απόκρισης του ΕΚΑΒ…

Δείτε τα επίμαχα σημεία από το πρόγραμμα της Ν.Δ…F0Nn7KnWcB8lAiJ

F0Nn7abWcAcDfDW

F0Nn7qoX0AAtsJi

Πριν αλέκτωρ λαλήσει και αμέσως μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου άμεσα, για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με εξειδικευμένες δυνάμεις από την Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις, σε δηλώσεις του από το υπουργείο Υγείας, όπου είχε συνάντση με τον νέο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

F0Nn8LfXsAITT1t

“Έχουμε αναλάβει όλοι μαζί την ευθύνη να αποκτήσει η χώρα ένα ΕΣΥ αντάξιο των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών”, τόνισε και υπογράμμισε ότι “έχουμε έναν εξαιρετικά αναλυτικό οδηγό για όσα θέλουμε να κάνουμε, για να κάνουμε προσλήψεις και να ενισχύσουμε το ΕΣΥ, να το αναμορφώσουμε ριζικά”.

Ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι η ΠΝΠ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπ. Υγείας να αξιοποιήσει το εξειδικευμένο δυναμικό της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων για να καλυφθούν άμεσα τα κενά στη στελέχωση των ασθενοφόρων.

Κύριε  Πρωθυπουργέ…

Με βάση το πρόγραμμα σας δεσμευστήκατε για: Αύξηση δαπανών υγείας & του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10 χιλ. Μείωση σε 7-10 λεπτά της απόκρισης του ΕΚΑΒ… ΔΕΝ είπατε κουβέντα για χρησιμοποίηση προσωπικού ΣΑ & ΕΔ στο ΕΚΑΒ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ