Πτολεμαϊδα: Το έγκλημα που συντελείται στην περιοχή να μην ολοκληρωθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Πτολεμαΐδα 9-7-2023

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΗΣ – ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ: Πτολεμαιδιώτες, Κοζανίτες, Δυτικομακεδόνες θέλουν και απαιτούν, η εγκληματική απόφαση για την κατεδάφιση των Σταθμών Παραγωγής της περιοχής μας να μην ολοκληρωθεί!
Είναι κατανοητό σε ΟΛΟΥΣ ότι μετά από τους ΑΗΣ Καρδιάς, Αμυνταίου & Πτολεμαίδας θα έρθει σύντομα και η σειρά του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και λίγο μετά της ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 5. Και μετά τι; Τ Ι Π Ο Τ Α !!!
Την προσφορά της περιοχής μας με φτηνή Ηλεκτρική Ενέργεια στην ανάπτυξη της ΕΛΛΑΔΑΣ για έναν περίπου αιώνα, με την ολοκλήρωση και της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5, δεν θα την ξέρει κανείς, τίποτα δεν θα την θυμίζει!
Γ Ι Α Τ Ι; Γ Ι Α Τ Ο Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο Σ Τ Ο Υ Π Ε Δ Α Φ Ο Σ Τ Ω Ν Α Η Σ ;;;; Μ Η Π Ω Σ Γ Ι Α Τ Α Π Ε Ν Τ Ε Ψ Ω Ρ Ο Ε Υ Ρ Ω Τ Η Σ Κ Α Τ Ε Δ Α Φ Ι Σ Η Σ ….. Ή Μ Η Π Ω Σ Γ Ι Α Τ Α Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Α Ε Υ Ρ Ω Τ Η Σ Ε Π Ε Ν Δ Υ Σ Η Σ ;;;;
Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε άμεσα λήψη απόφασης από τα συναρμόδια Υπουργεία, για τον χαρακτηρισμό τουλάχιστον του αρχαιότερου ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ως ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ και για τα κονδύλια που απαιτούνται
(από τα πολλά προγράμματα που τρέχουν όπως μας λέτε), να επενδυθούν, για να αποτελέσει επισκέψιμο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ & ΙΣΤΟΡΙΚΟ χώρο!
Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι, σύμβουλοι – παρασύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, πολιτικοί, φορείς και πολίτες, αν ενδιαφέρεστε για το μέλλον των παιδιών και του τόπου μας γρηγορείτε:
«ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ» ΚΑΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΤΑΧΕΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ !!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ