Ρωσικό μαχητικό συνετρίβη στη Αζοφική θάλασσα, κοντά στην παραλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-25 συνετρίβη στα νερά της Αζοφικής Θάλασσας κοντά στην πόλη Eysk, μετέδωσε το Reuters. Ο πιλότος κατάφερε να εκτιναχθεί.

Βίντεο, των οποίων η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, δείχνουν ένα αλεξίπτωτο να κατεβαίνει κοντά σε μια παραλία πριν πέσει στο νερό.

Η πόλη Eysk βρίσκεται στη ρωσική ακτή της Αζοφικής Θάλασσας.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, πιθανή αιτία της συντριβής είναι η βλάβη του κινητήρα.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, ο πιλότος εκτινάχθηκε, αυτή τη στιγμή είναι αναίσθητος», αναφέρουν οι επίσημες πληροφορίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Telegram, ο πιλότος δεν κατάφερε να συνέλθει και πέθανε. Ο πιλότος λέγεται επίσης ότι έσπασε τα πόδια του κατά την πτώση και στη συνέχεια καλύφθηκε από τον θόλο του αλεξίπτωτου, με αποτέλεσμα να καταπιεί νερό.

2 79

Εν τω μεταξύ, το ουκρανικό κανάλι  στο Telegram «Novini Espreso Tv» αναφέρει ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Su-25 συνετρίβη στο Eisky Liman – έναν κόλπο που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Θάλασσας του Αζόφ.

«Οι υπηρεσίες διάσωσης έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην κεντρική παραλία και ελικόπτερα κάνουν κύκλους στον ουρανό. Οι αξιωματούχοι δεν έχουν σχολιάσει ακόμη αυτές τις πληροφορίες», τονίζει το κανάλι το οποίο επικαλείται η UNIAN.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ