Αποστολόπουλος για το Μητσοτάκη σε ρόλο Νέρωνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρασε μόλις ένα έτος από όταν είχα πει ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατέκαψε την Ελλάδα (όχι φυσικά με λαμπάδες αλλά με τις πολιτικές της και την κακή διαχείριση της κρατικής μηχανής).

Θυμίζω ότι επί Νέας Δημοκρατίας έγιναν στάχτη η Πελοπόννησος, η Πάρνηθα (πρώτα επί… Στρατηγού ανέμου και ύστερα στη Βαρυμπόμπη), η Βόρεια αλλά και η Κεντρική Εύβοια, τα Γεράνεια, το Ντράφι, η Λέσβος, ενώ επί 15 ημέρες αποτεφρώνονταν το δάσος της Δαδιάς, η Βάλια Κάλντα και το Παπίκιον όρος.
Όλα αυτά επισημαίνοντας και τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι και την Κινέτα.
Σύντομα απέκτησα την ξεχωριστή τιμή να βρεθώ στο στόχαστρο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο οποίος μου επιτέθηκε με ανακοίνωση, μαζί με ορισμένα «parrot-sites» της Κυβερνητικής πολιτικής.
EHMC6422
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος
Ο λόγος; Επειδή μίλησα τεκμηριωμένα για τα αυτονόητα: Έλλειψη εναέριων μέσων, κενά οργάνωσης και σχεδιασμού στην πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, απουσία αντιπυρικών ζωνών, μη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων για περιπολίες στα δάση, καθυστέρηση της υπογειοποίησης των δικτύων του ηλεκτρικού ρεύματος.
Αυτές τις ημέρες η ιστορία επαναλαμβάνεται στη Μάνδρα, στην Ανάβυσσο,στα Δερβενοχώρια, στο Λουτράκι και είναι η τρίτη θητεία της ΝΔ που γίνεται αυτό (δεύτερη του Κυριάκου Μητσοτάκη).
Όπως συνέβη διαχρονικά με τα Εξάρχεια, το «Μεγάλο περίπατο», τη Συμφωνία των Πρεσπών, την απουσία σύγχρονης πολιτικής για την Καθημερινότητα, τη βεβιασμένη ενεργειακή μετάβαση, τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τα αίτια ανόδου της Ακροδεξιάς, τις προβληματικές, αναπτυξιακές μονοκαλλιέργειες, τις συνέπειες του υπερτουρισμού, τα προβλήματα του μεταναστευτικού, τη διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας και αρκετά άλλα, έτσι και τώρα η δικαίωση μόνο τη «θλίψη της Κασσάνδρας» μου προκαλεί.
«Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω», ψηλά και χαμηλά, δεξιά και αριστερά, μέσα και έξω…
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ