Κατάρρευση Γεφυρας στην Πατρα: Πληροφορίες για δυο νεκρούς και 8 με 10 εγκλωβισμένους στα συντριμια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητη τραγωδία πριν από λίγο στην Πάτρα, όταν λόγω κατάρρευσης γέφυρας στην οποία γινόταν εργασίες, εγκλωβίστηκαν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν κάτω από αυτή!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για 8 με 10 άτομα να βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα την στιγμή της κατάρρευσης.

Ως αιτία της κατάρρευσης φαίνεται ότι ήταν οι εργασίες που γίνονταν στο πάνω μέρος της γέφυρας από μηχάνημα βαρέως τύπου.

Αναμένεται νεότερη ενημέρωση, στον χώρο έχουν σπεύσει ήδη πυροσβέστες που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους, ενώ απειλούνται και επεισόδια από εξοργισμένους κατοίκους της περιοχής.

patra gefyra0

Το τμήμα της περιμετρικής που κατέρρευσε βρίσκεται στην περιοχή Προάστιο, στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά τα τούνελ.

Εν τω μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην μεγάλη Περιμετρική

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Αστυνομία στην μεγάλη Περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος γέφυρας, στην περιοχή Προάστιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ