Βιντεο απο το αναπάντεχο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σημερα στην 22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στη Δημητσάνα, όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετέχει σε ράλι που διοργανώνεται στην περιοχή, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε θεατές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άτομα.

Το ατυχές περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της 22ης Ανάβασης Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, η οποία διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία, και, όπως έχει γίνει γνωστό, μεταξύ των τραυματιών φέρεται να είναι και δύο μικρά παιδιά. Όλοι τους μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο στην Αρκαδία για τις πρώτες βοήθειες, με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο, το αγωνιστικό αυτοκίνητο αντί να στρίψει αριστερά στη στροφή, έστριψε δεξιά, προς το σημείο όπου υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθούσε το ράλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος ήταν πως το όχημα παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Λόγω του αναπάντεχου ατυχήματος υπήρξε διακοπή του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως στον σημερινό αγώνα, στον οποίο συμμετέχουν 69 συνολικά οδηγοί, έγινε και ένα δεύτερο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτογράφος. Το ράλι τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

anavasi dimitsanas rally

ΔΗΜΟΦΙΛΗ