Μαγνήσια: Η στιγμή που ο κτηνοτρόφος «βουτάει» να σώσει τα ζώα του πριν καταλήξει νεκρός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

UPDATE: Ανατροπή: Ανατροπή: Ο άνδρας που «έπιασε» η κάμερα της ΕΡΤ δεν ήταν ο 45χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος

Συγνώμη σε ζωντανή σύνδεση ζήτησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο άνδρας που είχε «πιάσει» χτες στο πύρινο μέτωπο της Μαγνησίας η κάμερα του κρατικού καναλιού, να ζητάει βοήθεια για να σώσει τα ζώα του, ενώ άνθρωποι τριγύρω, αλλά και οι δημοσιογράφοι τον καλούσαν να απομακρυνθεί από τη φωτιά, δεν ήταν, τελικά, εκείνος που εντοπίστηκε αργότερα μέσα στην ημέρα νεκρός.

Νεκρός είναι ο 45χρονος κτηνοτρόφος με την ΕΡΤ να καταγράφει την στιγμή που μπαίνει στη φωτιά στη Μαγνησία για να σώσει τα ζώα του.

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος είναι ο δεύτερος νεκρός σήμερα (νωρίτερα απανθρακωμένη βρέθηκε μια γυναίκα μέσα στο τροχόσπιτό της) από τη φωτιά στη Μαγνησία και όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ η ΕΡΤ κατέγραψε την προσπάθειά του να σώσει τα ζώα του.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, οι απογευματινές λήψεις που μετέδωσε με έναν κτηνοτρόφο να προσπαθεί να σώσει το κοπάδι ήταν τελικά ο άνθρωπος που λίγο αργότερα κάηκε. «Ταυτοποιήσαμε ότι ο νεκρός είναι αυτός ο άνθρωπος» είπε η ίδια και μετέδωσε την τραγική είδηση με τον χαμό του ανθρώπου που δεν εγκατέλειψε ούτε λεπτό τα ζώα του.

Δείτε όσα είπε η Φρόσω Παύλου

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ