ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!» – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΟ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αντίδραση μελών και φίλων του κόμματος, οδήγησε την πλειοψηφία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Λουκόπουλο, υποστράτηγο ε.α., να αποκηρύξει τη συμφωνία!!!

Απολύτως έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αλλαζονική συμπεριφορά των στελεχών της ΔΡΑΣΗΣ, κ.κ. Αβραντίνη και Καρίπογλου, οι οποίοι με απαξιωτικό ύφος απαίτησαν –νωρίτερα σήμερα το απόγευμα- την τοποθέτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στα ψηφοδέλτια, παρά την υποτιθέμενη συμφωνία του Θάνου Τζήμερου με τον Στέφανο Μάνο να μην συμπεριληφθεί σε αυτά ο αμφιλεγόμενος Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, με τις γνωστές αντεθνικές του θέσεις.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FZ6JM5P_T7o]

Μάλιστα, τα στελέχη της ΔΡΑΣΗΣ αναφέρθηκαν στους όρους της συμφωνίας και παρέπεμψαν τον κ. Λουκόπουλο στον Πρόεδρο του κόμματος, Θάνο Τζήμερο. Προφανές συμπέρασμα ότι ο Θάνος Τζήμερος απέκρυψε από τα στελέχη του κόμματός του σημαντικές πτυχές της συμφωνίας, την οποία διαπραγματεύθηκε ο ίδιος με τον Στέφανο Μάνο, παρουσία και άλλων στελεχών της ΔΡΑΣΗΣ.

fb dimiourgiaΉδη λίγα μόνο λεπτά μετά την ανάρτηση στο facebook της ανακοινώσεως της πλειοψηφίας του Π.Σ. της «Δημιουργίας, ξανά!», εξελίσσεται στις σελίδες του κόμματος έντονη μάχη μεταξύ της πλειοψηφίας των μελών και φίλων -που υποστηρίζουν τα μέλη του Π.Σ.- και των υποστηρικτών του Θάνου Τζήμερου, οι οποίοι ελέγχοντας τις σελίδες διαγράφουν κάθε ανάρτηση της άλλης πλευράς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποκρύψουν την πραγματικότητα από την κοινή γνώμη.

Συνημμένως, η εικόνα της αρχικής αναρτήσεως και των πρώτων εγκωμιαστικών σχολίων καθώς και η απειλητική παρέμβαση του Γραμματέα του κόμματος, Γιώργου Δεληκούρα, ο οποίος ζήλεψε τη δόξα των σταλινικών καθοδηγητών των κομμουνιστικών κομμάτων…!!!

Ακολουθεί το κείμενο των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου:

Τα παρακάτω μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που εκφράζουν την πλειοψηφία του, διαπιστώνοντας την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου και τα αδιέξοδα στα οποία οδηγεί η εκλογική σύμπραξη της «Δημιουργίας, Ξανά», με τη Δράση και τελικά την Φιλελεύθερη Συμμαχία, ζητούμε την ακύρωση της παραπάνω συμφωνίας της οποίας τους όρους και τις λεπτομέρειες ακόμα αγνοούμε.

Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνουμε τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους της «Δημιουργίας, Ξανά» ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες που γέννησαν και οδήγησαν μέχρι σήμερα αυτό το κίνημα πολιτών με την ηγεσία του Θάνου Τζήμερου και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτές όλοι μαζί.

Ο Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Λουκόπουλος

Τα μέλη

Νάσος Κόκκινος

Νίκος Γιαννακόπουλος

Αναστάσιος Τσάμης

Ειρήνη Σφακιανάκη

Θεόδωρος Πολυζωίδης

Βασίλης Δρακονταειδής

Ευτυχία Γιαννούλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ