Παπαδια έσυρε απο τα μαλλιά 29χρονη που πήγαινε συχνά για εξομολογηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Talk of the town έχουν γίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα τα καμώματα ενός παπά και της ζηλιάρας παπαδιάς, η οποία μπούκαρε σαν μαινόμενος ταύρος στον ναό και τον μετέτρεψε σε ρινγκ. Οσα πρωτοφανή εκτυλίχθηκαν προχθές το μεσημέρι σε εκκλησία της Πάτρας προκαλούν το κοινό αίσθημα…

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, όταν η θεία λειτουργία ολοκληρώθηκε, ο 46χρονος ιερέας πήγε στο γραφείο με μια 29χρονη ενορίτισσα για να την εξομολογήσει. Μάλιστα, μαρτυρίες κάνουν λόγο για μια εντυπωσιακή Ρομά, η οποία το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται συχνά πυκνά στον ιερό ναό και εξομολογείται στον ιερέα. Ομως, προχθές, ξαφνικά στην εκκλησία εμφανίστηκε η 44χρονη πρεσβυτέρα, η οποία, μόλις έμαθε ότι ο παπάς είναι πάλι μέσα στο γραφείο και εξομολογεί την 29χρονη, μπούκαρε στον χώρο εξαγριωμένη, άρπαξε από τα μαλλιά τη νεαρή γυναίκα και την έσυρε έξω από το γραφείο φωνάζοντας.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τη στόλιζε με ύβρεις και απειλές, ενώ στη συνέχεια γύρισε και καβγάδισε και με τον παπά, ο οποίος έδειχνε να τα έχει χαμένα. Οσο και αν κάποιοι επιχείρησαν να ηρεμήσουν την πρεσβυτέρα, αυτό στάθηκε αδύνατο, καθώς η γυναίκα είχε βγει εκτός εαυτού με όλα όσα είχε μάθει και είδε με τα μάτια της μπουκάροντας στον χώρο της εξομολόγησης.

Οι σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων πιστών και διακόνων, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν. Τελικά, η 29χρονη έφυγε τρέχοντας από την εκκλησία και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν πρόκειται να κινηθεί νομικά σε βάρος της πρεσβυτέρας, ενώ ντροπιασμένος και με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε και ο ιερέας για το σπίτι του, όπου σίγουρα τον περίμενε δεύτερος εξάψαλμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ