Άσκησαν δίωξη κατά του Τραμπ για να κρύψουν την αποκάλυψη ότι ο Μπάιντεν πήρε μίζα από Ρωσίδα ολιγάρχη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ειδικός εισαγγελέας Τζακ Σμιθ, παραπέμπει τον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η «συνωμοσία εναντίον του αμερικανικού κράτους», παρακώλυση επίσημης διαδικασίας και για απόπειρα παραβίασης των εκλογικών δικαιωμάτων.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση ότι η οικογένεια Μπάιντεν δέχτηκε χρήματα από Ρωσίδα ολιγάρχη, την οποία μάλιστα στη συνέχεια εξαίρεσε από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας! Η πρωτοφανής αυτή λαθροχειρία τεκμηριώθηκε μετά την κατάθεση του πρώην συναίτερο του Χάντερ Μπάιντεν στο Κογκρέσο, όπου πάλι το υπουργείο Δικαιοσύνης προσπάθησε να την αποτρέψει, καλώντας τους δικαστές να τον συλλάβουν πριν εισέλθει στην αίθουσα!

Η οικογένεια Μπάιντεν είχε εισπράξει το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ρωσίδα, όταν όμως η Daily Mail και η New York Post είχαν αποκαλύψει την υπόθεση, τα συστημικά μέσα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαγόρευσαν την διάδοση της είδησης, χαρακτηρίζοντας την «ατεκμηρίωτη»!

Η αντίδραση του Τραμπ ήταν οργισμένη και υποσχέθηκε ότι μετά τον επερχόμενο θρίαμβο στις προεδρικές εκλογές, όλο αυτό το βαθύ κράτος θα γκρεμιστεί και όσοι συμμετείχαν στην συνωμοσία εις βάρος του, θα λογοδοτήσουν.

Οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Τραμπ ως το ακλόνητο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ενώ σε περίπτωση που αντιπαρατεθεί με τον Μπάιντεν, προηγείται με σαφή διαφορά.

«Η χώρα βρίσκεται σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα και μετά από όλα όσα μου έχει κάνει το βαθύ κράτος, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ την Αμερική», τόνισε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ