Σφοδρή επίθεση του Έλον Μασκ κατά των ΝΥΤ: Καλούν σε γενοκτονία των λευκών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα αμφιλεγόμενο σύνθημα των Νοτιοαφρικανών κατά των λευκών αποικιστών έχει δώσει την αφορμή τον Έλον Μασκ να απασφαλίσει κυριολεκτικά κατά των New York Times.

Το αμφιλεγόμενο σύνθημα περιέχει την φράση «σκότωσε τον Μπόερ», δηλαδή τον λευκό κάτοικο της Νοτίου Αφρικής, ενώ το συγκεκριμένο σύνθημα έχει άλλο ένα στίχο που λέει «σκότωσε τον λευκό αγρότη».

IMG 8166

Το σύνθημα έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, επειδή ακούγεται από Αφροαμερικανούς ξε κάποιες δημόσιες συναθροίσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι New York Times λοιπόν έγραψα ένα άρθρο που αναφέρεται στο συγκεκριμένο πεδίο αντιπαράθεσης, με τον αρθρογράφο να ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο σύνθημα δεν είναι «κυριολεκτικό», αλλά αναφέρεται στον αγώνα κατά του Απαρτχάιντ.

Ο δισεκατομμυριούχος νέος ιδιοκτήτης του Twitter ο οποίος μάλιστα είναι Μπόερ και η οικογένεια του διατηρούσε και διατηρεί ακόμα τεράστιες επιχειρήσεις στη Νότιο Αφρική, κυριολεκτικά εξερράγη μόλις διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο.

Κατηγόρησε τους New York Times ότι προωθούν την γενοκτονία, ενώ έκανε και κάτι πραγματικά εξωφρενικό: Έδωσε στην δημοσιότητα μία ιστοσελίδα, την οποία μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν για να διαβάζουν δωρεάν τα συνδρομητικά άρθρα των New York Times! Αφού φυσικά κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να αγοράζει την εφημερίδα…

Ίσως το τελευταίο να είναι και το χειρότερο, καθώς η ιστοσελίδα της εφημερίδας καταγράφει κάποια εκατομμύρια κέρδη μέσω των συνδρομητών της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ