Τουρκία: Πιάσανε πρώην πρόεδρο του Εθνικιστικού Κόμματος με 1 κιλό ναρκωτικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν τα πουλάω, τα έχω για μένα», ισχυρίστηκε ο πρώην πρόεδρος του Εθνικιστικού Κόμματος – MHP, της περιφέρειας του Μπιτλίς, Ειούπ Ούστε, που συνελήφθη με ένα κιλό ναρκωτικών αγοραίας αξίας 4 εκατομμυρίων TL, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήγαγαν αστυνομικές δυνάμεις στον αυτοκινητόδρομο Ντιγιαρμπακίρ- Σανλιούρφα, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα.

Όπως σημειώνεται, ο εισαγγελέας ζήτησε να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και 20 ετών επειδή η ποσότητα ναρκωτικών που είχε μαζί του ήταν πολύ πάνω από το ετήσιο όριο χρήσης για ένα άτομο και επειδή, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, εμπλεκόταν στη διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία είχε εκτός του σκοπού του. Στην κατάθεσή του, μαθεύτηκε ότι ο Ούστε είπε, «Δεν κάνω εμπόριο, απλώς πίνω».

Στο κατηγορητήριο αναφέρθηκε ότι το όχημα του Ειούπ Ούστε/ Eyüp Üste ερευνήθηκε ως ύποπτο, ότι υπήρχε ένα μπουκάλι νερό στην πόρτα του οδηγού, αλλά στο τέλος αυτού του μπουκαλιού βρέθηκε μηχανισμός χρήσης ναρκωτικών.

Μετά από αυτό, ο σωματικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε αποκάλυψε 18 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας τυλιγμένα σε διαφανή μπλε σακούλα από την τσέπη του παντελονιού του Ούστε και 2 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας τυλιγμένα σε τσάντα από την τσέπη του σακακιού του. Διενεργήθηκε λεπτομερής έρευνα στο όχημα λόγω της πιθανότητας να υπάρχουν περισσότερα ναρκωτικά σε αυτό. Αποκαλύφθηκε ότι έκρυβε ένα κιλό σκληρό ναρκωτικό, γράφουν τα τουρκικά media.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ