Η Ελλάδα βυθίζεται στην ανομία και την εγκληματικότητα, με την συμβολή της δικαιοσύνης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καζάνι που βράζει η αστυνομία για της απελευθερώσεις βιαστών, ναρκεμπόρων και δουλεμπόρων

Η απελευθέρωση των Σύρων που με κλεμμένο όχημα μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσαν ατύχημα, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση του Πακιστανού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και εμπορία ναρκωτικών, ενώ επίσης στην Θεσσαλονίκη, είχαν αφεθεί πάλι ελεύθεροι Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό πάλι μίας 17χρονης κοπέλας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί της πρώτης γραμμής που έρχονται αντιμέτωποι με το έγκλημα και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπίσουν την ζωή των πολιτών, μιλούν βέβαια υπό καθεστώς ανωνυμίας, αλλά είναι θέμα χρόνου να βγουν μπροστά καθώς η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη.

«Τους συλλαμβάνουμε, αλλά αφήνονται ελεύθεροι! Είναι θέμα χρόνου να τους ξανασυλλάβουμε για τα ίδια ή ακόμα χειρότερα εγκλήματα. Έχουν πλαστά χαρτιά και δεν εμφανίζονται ποτέ στις δίκες»…

Την ίδια στιγμή στα αστυνομικά τμήματα της νοτιοανατολικής Αττικής η κατάσταση θυμίζει κράτος υπό διάλυση, διότι παρά την αύξηση της εγκληματικότητας, δεν υπάρχουν αστυνομικοί για να διαχειριστούν την κατάσταση καθώς οι αποσπάσεις σε ασφάλεια υψηλών προσώπων και άλλες δραστηριότητες έχουν λάβει τη μορφή μάστιγας. Υπάρχουν αστυνομικά τμήματα τα οποία δεν έχουν αξιωματικούς υπηρεσίας, Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συμβάντα και μάλιστα κλείνουν σε ώρες λειτουργίας!

Τα πράγματα έχουν φτάσει ήδη στο απροχώρητο και εάν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις τόσο για την λειτουργία της δικαιοσύνης όσο και για την ενίσχυση των διωκτικών αρχών, σύντομα θα πράγματα θα τεθούν εκτός ελέγχου…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ