Ήρωας πυροσβέστης που έδωσε μαχη με τις φλόγες συγκλονιζει: Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που οι λουόμενοι δίνουν «μάχη» για τις -πανάκριβες- ξαπλώστρες στις απανταχού παραλίες, οι πυροσβέστες μας παλεύουν με τις φλόγες στις δεκάδες φωτιές που ξεσπούν  διαρκώς ακόμη και ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Και, κάποια στιγμή, αποκαμωμένοι από τις πολύωρες μάχες, ξαπλώνουν κατάχαμα, με την ελπίδα να ξεκλέψουν μερικές πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης. Ένας από αυτούς είναι και ο Μίλτος Δεληγιώργης, ο οποίος Παρασκευή προς Σάββατο είχε δώσει ολονύχτια μάχη με τις πυρκαγιές στον Έβρο. Ο κος Δεληγιώργης ανέβασε μια φωτογραφία του στο Facebook, όπου τον βλέπουμε να κοιμάται αποκαμωμένος στην καμένη γη, ξαπλωμένος πάνω σε μια μάνικα, την οποία χρησιμοποιεί εξίσου ως… στρώμα και μαξιλάρι.

«Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ