Τουρκική εταιρεία άμυνας συνήψε συμφωνία με εταιρεία του βρετανικού στρατού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία, έχει συνάψει συμφωνία με μια εταιρεία γνωστή ως η καρδιά του βρετανικού στρατού. Με την υπογραφή αυτή έχει κάνει ακόμη ένα βήμα προς την Ευρώπη με τα τεθωρακισμένα χερσαία οχήματά της τα οποία παρουσιάστηκαν στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  η τουρκική «Nurol Makina», τα οχήματα της οποίας λειτουργούν με επιτυχία σε διαφορετικές χώρες του κόσμου, προσθέτει νέα βήματα σε αυτά που έκανε πριν λίγο καιρό στην Ευρώπη.

Η Nurol Makina, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εξαγωγή στην Ευρώπη με την παράδοσή της στην Ουγγαρία το 2021, αργότερα συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις αμυντικής βιομηχανίας στην Ευρώπη.

Η εταιρεία, η οποία παρουσίασε τα προϊόντα και τις δυνατότητές της στη Ρουμανία, τη Σλοβακία και την Πολωνία, συμμετείχε στην Έκθεση DVD2022 που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη συμμετοχή των κορυφαίων κατασκευαστών χερσαίων οχημάτων και εξοπλισμού στον κόσμο, με το Ejder Yalçın 4×4 από την Τουρκία για πρώτη φορά στην κατηγορία οχημάτων.

Η αναζήτηση συνεργασίας ειδικά με το Ηνωμένο Βασίλειο εξελίχθηκε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα στην 16η Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας (IDEF’23).

Ο βρετανός υπουργός Επικρατείας για τις Προμήθειες Άμυνας Τζέιμς Κάρτλιτζ επισκέφτηκε τη Nurol Makina με τη Βρετανίδα Πρέσβη στην Άγκυρα Τζιλ Μόρις και την αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου που τη συνόδευε στην έκθεση.

Συνεργασία με  βρετανική εταιρεία

Η αντιπροσωπεία είδε επίσης τη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψε η Nurol Makina με τη βρετανική NP Aerospace.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, στοχεύει στην από κοινού ανάπτυξη τεχνολογιών τεθωρακισμένων οχημάτων με τις μηχανικές ικανότητες της NP Aerospace για οχήματα Nurol Makina.

Η NP Aerospace παρέχει υπηρεσίες στον βρετανικό στρατό για τον εκσυγχρονισμό τεθωρακισμένων οχημάτων. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει τις λύσεις της σε περισσότερα από 2.000 οχήματα που χρησιμοποιεί ο βρετανικός στρατός σε επιχειρήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Τουρκική εταιρεία στην Αγγλία

Η τουρκική Nurol Makina ίδρυσε μια εταιρεία με την επωνυμία «Nurol Makina UK» για να υποστηρίξει τη στρατηγική της στην Ευρώπη και την Αγγλία.

Με αυτή την εξέλιξη που ανακοίνωσε ο Engin Aykol, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, η Nurol Makina πραγματοποίησε τη δεύτερη διάρθρωσή της στο εξωτερικό μετά την Ουγγαρία.

Εκτός από όλες αυτές τις εξελίξεις, η εταιρεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην Αγγλία χωρίς επιβράδυνση. Η Nurol Makina θα παρευρεθεί στην Έκθεση DSEI 2023, μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της αμυντικής βιομηχανίας στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα.

Anadolu

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ