Λιποθυμικό επεισόδιο έπαθε ο πατέρας του Μιχάλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο «Θριάσιο» νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος έχασε την ζωή του στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου έκανε εισαγωγή και νοσηλεύεται.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού αναμένεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Αύριο είναι η κηδεία του 29χρονου αλλά σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, δύσκολα οι γιατροί θα του επιτρέψουν να παρευρεθεί.

Μέχρι τώρα, ο τραγικός πατέρας είχε ψυχολογική υποστήριξη καθώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του υπέστη κρίσεις πανικού.

Προβλήματα στην υγεία της αντιμετώπισε και η μητέρα του 29χρονου. Η γυναίκα είχε υποστεί συμπτώματα εμφράγματος όταν άκουσε τι συνέβη στον γιο της και ότι δεν είναι πια στη ζωή. Σήμερα η μητέρα πήρε εξιτήριο από τον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλευόταν.

Το βράδυ της Τετάρτης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, όπου οι γιατροί που την παρακολουθούν επιβεβαίωσαν ότι κατάσταση της υγείας της γυναίκας βρίσκεται εκτός κινδύνου, οπότε την άφησαν να φύγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ