Η Αίγυπτος διαψεύδει την αγορά βίλας αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ζελένσκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες που δημοσίευσε ένας Αιγύπτιος δημοσιογράφος αποκάλυψαν ότι η οικογένεια του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έχει μια πολυτελή βίλα στο θέρετρο Ελ Γκούνα της Αιγύπτου. Το θέμα κυκλοφόρησε ευρύτατα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα, όμως,  με τα έγγραφα που αποκάλυψε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, ότι μια Ουκρανή με το όνομα Olga Kiachko, το ίδιο όνομα με τη μητέρα της συζύγου του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, έχει μια βίλα 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο θέρετρο El Gouna που ανήκει στον επιχειρηματία Samih Sawiris στη Χουργκάντα. στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας στη νότια Αίγυπτο.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του El Gouna Resort αποκάλυψε την αλήθεια του θέματος και επιβεβαίωσε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς αναληθείς.

Μάλιστα, σε επίσημη δήλωση σήμερα Τετάρτη, ότι παρά την επιθυμία της να προστατεύσει τα δεδομένα των πελατών και να μην αποκαλύψει καμία πληροφορία ή λεπτομέρεια σχετικά με αυτά, είναι υποχρεωμένη να το κάνει για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Πρόσθεσε ότι αφού εξέτασε όλα τα αρχεία, δεν υπάρχει κανένα αρχείο ή έγγραφο που να δείχνουν ότι ο Ζελένσκι ή κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς του κατέχει κάποιο ακίνητο στην πόλη Ελ Γκούνα, σημειώνοντας ότι όσον αφορά τις φωτογραφίες του συμβολαίου που έχουν δημοσιεύσει ορισμένοι, η δημοτική αρχή τονίζει επίσης ότι δεν υπάρχει  τίποτε αληθινό.

Οι φωτογραφίες αυτές καθώς και ότι το έντυπο της σύμβασης της εταιρείας δεν σχετίζεται με αυτό το έντυπο σε καμία περίπτωση.

Τόνισε ότι η πόλη Ελ Γκούνα παρότι που έχει πολλούς διάσημους ανθρώπους που αγοράζουν ακίνητα μέσω εταιρειών, η πόλη επιμένει να γνωρίζει τον τελικό ιδιοκτήτη του ακινήτου, γεγονός που κάνει την πόλη να τονίζει ξανά ότι όσα κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Al Arabiya, 24ae,

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ