Καισαριανη: Αγνωστος επιτέθηκε με σύριγγα σε 26χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση που δέχτηκε με σύριγγα μια 26χρονη κοπέλα στην Καισαριανή από άγνωστό της άνδρα, με το οπτικό υλικό να βρίσκεται ήδη στην κατοχή των Αρχών, καθώς φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος, πρωινές ώρες της Τρίτης 31 Αυγούστου, πλησίασε από πίσω μια κοπέλα στην περιοχή της Καισαριανής και έριξε στο ρούχο της ένα λευκό υγρό, βρίσκονται σε εξέλιξη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr, εικάζεται ότι το ύποπτο υγρό είναι… σπέρμα!

Όπως βλέπουμε στο βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, ο δράστης ακολουθεί την 26χρονη και σε ανύποπτο χρόνο βγάζει μια σύριγγα την οποία και καρφώνει στο πόδι της, πάνω από τα ρούχα της. Έντρομη όσο και σοκαρισμένη από την επίθεση, η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατρικές εξετάσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. σχημάτισε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και έστειλε για εργαστηριακή εξέταση το ρούχο της κοπέλας, με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» έκτοτε την ευρύτερη περιοχή, έχοντας εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ