«Εξόντωσαν» τον Πάνο Καμμένο, τώρα κλείνουν τα κέντρα νεοσυλλέκτων σε Θράκη, Ρόδο και Κω!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που πήρε ο Πάνος Καμμένος ο υπουργός εθνικής άμυνας, ήταν η μεταφορά όλων των κέντρων εκπαίδευσης σε ακριτικές περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο, ερχόμενος μάλιστα σε σύγκρουση με τεράστια συμφέροντα που κέρδιζαν εκατοντάδες εκατομμύρια από την άχρηστη παρουσία γιγάντιων κέντρων σε μη στρατηγικές περιοχές, έβαλε τέλος στην λειψανδρία και στα βύσματα.

Ο Έβρος, η Ρόδος και η Κως, γέμισαν στρατιώτες. Ο Μητσοτάκης, αφού άφησε τον Έβρο να καεί όπως και τη Ρόδο, τώρα κλείνει τα συγκεκριμένα κέντρα!

Κλείνουν τα κέντρα νεοσυλλέκτων στα νησιά που είχε ιδρύσει ο Πάνος Καμμένος – Γι’ αυτό έπρεπε να εξοντωθεί, πριν την μειοδοσία στο Αιγαίο

Πλέον ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αναρωτηθεί σοβαρά «τι χειρότερο θα έκανε στην Ελλάδα ένας πράκτορας του Ερντογάν, εάν αναλάμβανε πρωθυπουργός…»

Η είδηση προκαλεί πραγματικά σοκ.

Την ώρα που ο Έβρος έχει κυριολεκτικά αποψιλωθεί και εκτός από την οικολογική καταστροφή έχουμε ένα ασύλληπτο χτύπημα στην εθνική μας άμυνα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει τα κέντρα νεοσυλλέκτων στην Θράκη! «Αποψιλώνει» δηλαδή και τα στρατόπεδα μας από το έμψυχο δυναμικό, το οποίο είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε για την εθνική μας άμυνα!

Όλα αυτά, αφού έκλεισε τα κέντρα στην Ρόδο, η οποία επίσης κάηκε και στην Κω! Δεν λησμόνησε όμως να ανοίξει μουσουλμανικά τεμένη στα συγκεκριμένα νησιά, χωρίς να έχει καμία απολύτως υποχρέωση…

Τα κέντρα που κλείνουν είναι τα ακόλουθα:

Στρατόπεδο ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ.ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, Πετροχώρι Ξάνθης
Στρατόπεδο ΛΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Κομοτηνή
Στρατόπεδο ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΛΙΔΩΝΗ, Σουφλί
Στρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Αλεξ/πολη, Καβυσός Έβρου
Στρατόπεδο ΣΧΗ ΙΩΑΝΟΝΟΥ ΘΕΙΔΩΡΑΚΗ, Λαγός Διδυμοτείχου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ