Ανενόχλητος ο Αλίεφ αναγνωρίζει τα κατεχόμενα! Ντροπή κ. Γεραπετρίτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μία άθλια πρόκληση, την χειρότερη ο σήμερα, προέβη ο δικτάτορας του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ, κατά της Ελλάδας.

Ο εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει νέα γενοκτονία των Αρμενίων στο Αρτσάχ, τώρα αναγνωρίζει ουσιαστικά το ψευδοκράτος, και μάλιστα το διατυμπανίζει με διάγγελμα!

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ δήλωσε συγκεκριμένα κατά την άφιξη των μελών του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, που συνεδριάζουν στο Μπακού:

«Η σημαία της αποσχισθείσας Τουρκικής Δημοκρατίας της βόρειας Κύπρου θα κυματίζει στην εκδήλωση που φιλοξενείται στο Μπακού»!

Εάν υπήρχε κυβέρνηση στην Ελλάδα, όχι μόνο θα είχε στείλει πακέτο τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, αλλά αυτή τη στιγμή θα είχε θέσει και βέτο στην ΕΕ, για να σταματήσει άμεσα η προμήθεια φυσικού αερίου από το κράτος – δολοφόνο. Επιπλέον, θα είχε στείλει ήδη διάβημα στον ΟΗΕ.

Δυστυχώς, η Ελλάδα έχει πέσει στα νύχια μιας παρέας η οποία θα απολογηθεί σύντομα για τις φανερές, αλλά και κρυφές σχέσεις που διατηρεί με το Αζερμπαϊτζάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ήδη στα συρτάρια της ΕΕ βρίσκεται το τεράστιο σκάνδαλο με τον χρηματισμό ευρωπαίων αξιωματούχων, δημοσιογράφων και άλλων δυτικών παραγόντων, με 3 δις δολάρια από το Αζερμπαϊτζάν. Γι’ αυτό και κάνεις λαδωμένος δεν μιλάει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ