Κάποτε κουκούλες, πάντοτε κουκούλες.

Η Κεμαλική και η μετεξέλιξη της ναζιστική / καπιταλιστική πρακτική ανακυκλώνεται στο διηνεκές όσο οι τοπικές κοινωνικές δομές επιτρέπουν την άδικη κατανομή πόρων και την κεφαλαιακή υποκατάσταση Γαιοκεντρικών αξιών. Δημοσιεύουμε επιστολή (τα κύρια στοιχεία λόγω μεγέθους)
Το κεντρικό μαγαζί (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα) φροντίζει να μεγιστοποιεί τα κέρδη του δομώντας Terror states σε περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος (βλ. Νεότουρκοι) ή δούρειων ιδεολογιών (βλ. φασισμός του μεσοπολέμου). Η πρόσκαιρη αδυναμία εκμετάλλευσης παγκόσμιων πόρων εκεί όπου επικράτησαν λαϊκά – σοσιαλιστικά καθεστώτα έφερε τον αντικομμουνισμό. Η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού επετεύχθη με μαζική ιδεολογική τρομοκρατία, ενεργοποίηση terror states και αχαλίνωτη πρακτορική δράση εξαγοράς συνειδήσεων (Γκορμπατσώφ – Γέλτσιν) ή στυγνών δολοφονιών (Αντρόπωφ). Ο τρέχων προγραμματισμός περιλαμβάνει τον προσεταιρισμό των τελευταίων πλουτοπαραγωγικών περιοχών μέσω δαιμονοποίησης που γίνεται κατά βούληση: Καλός ο μουτζαχεντίν της Βοσνίας, κακός του Αφγανιστάν. Καλός ο Τούρκος εθνικιστής, κακός ο Σέρβος.
Στον αιώνα της πληροφορίας, θα πίστευε κανείς ότι αυτή η γελοία τακτική των διαχειριστών του παγκόσμιου κεφαλαίου δε θα γινόταν ανεκτή από τους λαούς. Δυστυχώς, η πνευματική και φυσική βία που ασκείται σε διεθνές και τοπικό επίπεδο αχρηστεύει την όποια λογική σκέψη και οδηγεί σε έναν πρωτοφανή μεσσιανισμό. Στοιχειοθεσία του “μπαμπούλα” που ακούει στο όνομα “πατριώτης” ή “τρομοκράτης” και αδυσώπητη επίθεση από άλλους, πραγματικούς φασίστες και τρομοκράτες.
Δυστυχώς για τους λαούς, οι δυνάστες είναι εξόφθαλμα όμοιοι ανά τις δεκαετίες, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα όπου λίγο πολύ, τα μεγέθη είναι μικρά και ελέγξιμα. Γόνοι χουντικών υπουργών πρωτοστατούν σε “αντιχουντικές” πλειοδοσίες για να περάσουν εύκολα τα αντιλαϊκά έργα τους μέσω ΜΚΟ με ακραιφνείς χρηματοδοτήσεις. Βασανιστές της χούντας βαπτίζονται ως προοδευτικοί πολιτευτές και στηρίζονται από τα ίδια ΜΜΕ που ασελγούν εδώ και δεκαετίες στη λαϊκή περιουσία. Ας μην ξεχνάμε ότι η υπερτιμολογήσεις δημοσίων έργων από ντόπιους φορείς (διαπλεκόμενους) και διεθνείς (Siemens), στρέφεται ενάντια στη λαϊκή περιουσία και στηρίζει διαχρονικούς υπηρέτες / οικογένειες στις κατ’ ευφημισμόν “δημοκρατικές” κυβερνήσεις.
Για την εξάλειψη οποιασδήποτε λαϊκής αντίστασης, εμφανίζονται παρακρατικές οργανώσεις με κρατική στήριξη και χρηματοδότηση που διαβάλλουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις (βλ. Αντεξουσιαστές), ή ναζιστικά κομματικά μορφώματα (ΣΥΡΙΖΑ) απαρτιζόμενα από διαβλητούς ή μειωμένης νοημοσύνης ανθρώπους σε ένα σενάριο ανόδου ταυτόσημο του Μουσολίνι ή του Χίτλερ.
Οι ήδη διαβρωμένες αστικές κυβερνήσεις πριμοδοτούν αυτή την κατάσταση δημιουργώντας τεχνητές κρίσεις που αναπόφευκτα θα καταστρέψουν την ψευδεπίγραφη μακαριότητα των αστών, ακόμα και αυτών που χαίρουν προνομίων.
Μόνη λύση, ο ασυμβίβαστος λαϊκός αγώνας για δικαιοσύνη, ανεξαρτησία και αυτοδιαχείριση των λαών. Ένα χέρι, μια γροθιά για να τραβήξουμε τις κουκούλες και να δώσουμε την αμοιβή που τους αρμόζει.
Αμετανόητος Κομμουνιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ