Πειραιας: Τον εκτέλεσε για μια θέση παρκινγκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου σε πάρκινγκ από έναν 68χρονο άνδρα, στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν ο θύτης και το θύμα του αιματηρού περιστατικού διαπληκτίστηκαν στο εν λόγω πάρκινγκ στον Πειραιά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος εμπλεκόταν σε σκηνικό έντασης στο πάρκινγκ αυτό, αναφέρουν μάρτυρες. Φεύγοντας από το σημείο, ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα τον 39χρονο ότι… θα επιστρέψει.

Κανείς δεν φανταζόταν την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Ο 68χρονος, όντας οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε εξ επαφής τον 39χρονο στο κεφάλι.

Το θύμα της ένοπλης επίθεσης έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, το οποίο εφημερεύει. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η εν ψυχρώ δολοφονία έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το θύμα δούλευε χρόνια στο πάρκινγκ και ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενικός άνθρωπος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Για τον δράστη, μάρτυρας υποστηρίζει πως συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα.

Ο 68χρονος διαμένει σε διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ, στο οποίο ο θανών εργαζόταν ως παρκαδόρος. Έκανε μόλις ελάχιστα βήματα προτούν πατήσει την σκανδάλη και σκοτώσει τον υπάλληλο του πάρκινγκ.

«Το θύμα ήταν ήδη ξαπλωμένο στο έδαφος όταν έπεσε ο δεύτερος πυροβολισμός. Τον σκότωσε και ανέβηκε ατάραχος στο διαμέρισμά του. Ατάραχος!» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ