Ανακοίνωσε τριετίες, για να καταπιούμε τις ληστείες σε λογαριασμούς ρεύματος και τροφίμων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται το ότι συνέπεια των μεγάλων παραγγελιών της Κίνας για προμήθεια LNG θα εκτοξευτεί το κόστος της ενέργειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στην Ευρώπη λοιπόν να αυξηθεί, αφού θέλουν το αέριο.

Στην Ελλάδα όμως γιατί; Εντέχνως ο Μητσοτάκης στις δημόσιες ομιλίες του στην Θεσσαλονίκη, αντί αυτού, ανακοίνωσε…τριετίες προφανώς για να μην του τεθεί θέμα λιγνίτη και επανέλθουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ στα γνωστά και προσιτά για το εισόδημα του λαού επίπεδα.

Και έτσι και επί τω λόγω ότι αυτό το γνώριζε, πριν την μετάβαση του στην ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός μας, και πολύ καλά γνώριζε για αυτό που μας έρχεται, στην ομιλία του, το ξέχασε. Και ο εμπαιγμός των μαζών… καλά κρατεί.

Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε από την καθημερινή των καναλιών τρομολεγεία για την λίμνη Κάρλα, αφού η στάθμη αυτής πέφτει, αφήνοντας γύρω της λασπωμένες εκτάσεις. Εκεί τώρα το εστιάζουν!

Ας είναι λοιπόν καλά ο πολυχρονεμένος τους πρωθυπουργός που θα μεριμνήσει για, και προσωπικώς παρακολουθώντας, τον θάνατο των κουνουπιών/εντόμων.

Πάντως προϋπολογισμός για την γόνιμη επαναφορά του κάμπου, ακόμα τίποτα. Έτσι που το πάνε, λάου λάου, στο τέλος θα τον αποκαταστήσουν δίνοντας τις εργασίες στούς εργολάβους τη δουλειά απολογιστικά (κερδοσκοπικά) κι όπου βγεί.

Κι όταν βγεί «σε δέκα χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς». Μητσοτακικό το «απόφθεγμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ