Σοκαρουν οι πληροφορίες για την δολοφονία των Ρώσων ειρηνευτών από τους Αζέρους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι η δολοφονία τουλάχιστον ενός ανώτερου Ρώσου αξιωματικού και ο τραυματισμός ενός άλλου, που όπως αποκαλύφθηκε έγινε εξ επαφής με πυροβόλο όπλο από Αζέρους στρατιώτες, έχει πολύ μεγάλο βάθος.

Στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Τέλεγκραμ, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η αποκάλυψη έτερου Ρώσου άνδρα της ειρηνευτικής δύναμης. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η ομάδα των Ρώσων ειρηνευτών και ειδικά ο ίδιος ο επικεφαλής, πρώην διοικητής του στόλου υποβρυχίων της Βαλτικής, έσπευσε στο συγκεκριμένο σημείο διότι είχε πληροφορίες για φρικτές θηριωδίες από τους Αζέρους, εις βάρος αμάχων.

IMG 3736
Τα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες με φρικτά δολοφονημένους Αρμένιους αμάχους

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, οι Ρώσοι ειρηνευτές βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, με αμάχους πολίτες ακόμα και μικρά παιδιά να έχουν βιαστεί και δολοφονηθεί. Την ώρα που κατέγραφαν τις συγκεκριμένες θηριωδίες, οι Αζέροι δολοφόνοι τους επιτέθηκαν και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ – έτσι τουλάχιστον νόμιζαν, αφού ο ένας εκ των δύο Ρώσων έζησε αλλά χαροπαλεύει στην εντατική.

Μπορεί ο Αλίεφ να έσπευσε να πάρει προσωπικά τηλέφωνο τον Πούτιν για να ζητήσει συγγνώμη για την δολοφονική επίθεση, οι συγκεκριμένες φήμες όμως έχουν συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη η οποία απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία του ίδιου πλέον του Αλίεφ.

Στο ρωσικά ΜΚΔ επίσης δημοσιεύονται φρικτές φωτογραφίες από τις θηριωδίες των Αζέρων κατά Αρμενίων αμάχων, που σχετίζονται με το συμβάν. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ