Στρατιωτικό Νοσοκομείο των ΗΠΑ στη Γερμανία περιθάλπει Αμερικανούς μαχητές που τραυματίστηκαν σε μάχες στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σοβαρότατη αυτή αποκάλυψη έρχεται για πρώτη φορά στο φως από τους New York Times, οι οποίοι γράφουν, «Το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Στρατού των ΗΠΑ στο Landstuhl άρχισε αθόρυβα να δέχεται στρατιώτες του ουκρανικού στρατού που τραυματίστηκαν στη μάχη, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αμερικανοί εθελοντές».

Το ρεπορτάζ μάλιστα παραθέτει και λεπτομέρειες: “Μια ομάδα στρατιωτών του ουκρανικού στρατού που χτυπήθηκαν από ρωσικές χειροβομβίδες και οβίδες όλμου έφτασε σε νοσοκομείο που χρειαζόταν επειγόντως χειρουργική επέμβαση. Θα ήταν μια γνώριμη σκηνή από τον αιματηρό πόλεμο που ξέσπασε στην Ουκρανία, εκτός από δύο κρίσιμες διαφορές: Οι περισσότεροι από τους τραυματίες στρατιώτες ήταν Αμερικανοί, το ίδιο και το νοσοκομείο — το εμβληματικό ιατρικό κέντρο του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία.

«Ο Αμερικανικός στρατός άρχισε αθόρυβα να περιθάλπει τραυματίες Αμερικανούς και άλλους μαχητές που εκκενώθηκαν από την Ουκρανία στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Landstuhl. Αν και ο αριθμός μέχρι στιγμής είναι μικρός — επί του παρόντος 14 — σηματοδοτεί ένα αξιοσημείωτο νέο βήμα στην εμβάθυνση της εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγκρουση .»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ