Η σωστή πλευρά της κτηνωδίας: Η νέα γενοκτονία των Αρμενίων ξεκίνησε με χορηγό τη Δύση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

100 χιλιόμετρα ουρά από οικογένειας Αρμενίων που εγκαταλείπουν τις επί 3000 χρόνια πατρογονικές τους εστίες για να γλιτώσουν από το μαχαίρι του Τούρκου – Αζέρου.

Την ίδια στιγμή, ο Μπάιντεν σφίγγει το χέρι του υπουργού εξωτερικών των σφαγέων, ενώ επιτρέπει την πολιτική εξόντωση του Ρόμπερτ Μενέντεζ ο οποίος αγωνίστηκε για να ανακόψει την γενοκτονία των Αρμενίων και την επερχόμενη νέα γενοκτονία των Ελλήνων.

Η ελεεινή Ούρσουλα όπως άλλωστε και ο Κυριάκος, σφίγγουν με θέρμη το χέρι του σφαγέα Αλίεφ, χαρακτηρίζοντας τον ως αξιόπιστο εταίρο και προμηθευτή φυσικού αερίου. Το οποίο φυσικό αέριο είναι σε ένα ποσοστό του ρώσικο, για το οποίο υποτίθεται ότι η ΕΕ έχει επιβάλλει εμπάργκο.

IMG 3767

Ο άθλιος και ελεεινός πρωθυπουργός του Καναδά Τριντό, βάζει τους βουλευτές του να χειροκροτούν όρθιοι ένα κτήνος, βετεράνο των SS που πρωταγωνίστησε στην ναζιστική θηριωδία της Ουκρανίας.

Και εμείς, οι Έλληνες ως πήθικοι, ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο, παριστάνουμε τον πυλώνας σταθερότητας, ενώ εμφανιζόμαστε ως έθνος καταγράφοντας την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους, με μία κατεστραμμένη οικονομία και νησιά αφοπλισμένα με πρόσχημα την βοήθεια στην Ουκρανία.

Δεν είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, είμαστε στην σωστή πλευρά της κτηνωδίας.

Ξυρίστε το σβέρκο σας, μετά τους Αρμένιους, έρχεται η σειρά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ