120 Αρμένιοι και Ρώσοι νεκροί από πιθανό χτύπημα των Αζέρων σε αποθήκη καυσίμων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το χτύπημα των Αζέρων σε αποθήκη καυσίμων που σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ανήκε στον ρωσικό στρατό αλλά μετά έγινε γνωστό ότι πρόκειται για ξεχωριστό επεισοδιο, οδήγησε σε πραγματική σφαγή! Πάνω από 120 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες είναι εκατοντάδες.

Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο, έκαναν λόγο για αποθήκη καυσίμων που ανήκει στον ρωσικό στρατό, συγκεκριμένα στην ρωσική ειρηνευτική δύναμη του Ναγκόρνο Καραμπάχ και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον 9 Ρώσους στρατιώτες νεκρούς. Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για πρατήριο καυσίμων στο Στεπανακέρτ όπου εκατοντάδες Αρμένιοι περίμεναν για να βάλουν καύσιμα στα αυτοκίνητα τους, προκειμένου να φύγουν και να γλιτώσουν τη ζωή τους.

Το χτύπημα στην αποθήκη καυσίμων του ρωσικού στρατού, έγινε λίγες ώρες πριν σε διαφορετικό σημείο

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι το πρατήριο χτυπήθηκε από τους Αζέρους πριν την έκρηξη – πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα

IMG 3769
Εικόνα από την έκρηξη στην αποθήκη καυσίμων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Πλέον, έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα πολέμου, ένα ακόμα φρικτό έγκλημα του Αζερμπαϊτζάν και του σφαγέα Αλίεφ, για το οποίο φυσικά δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα καμία καταδίκη.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ