19/04/2021

Η "Δημοκρατική Αναγέννηση" για τον Διαμαντή

Array

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την φωτογραφία του αδικοχαμένου δεκαεξάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου δίπλα σε αυτήν του εικοσάχρονου βαριά τραυματισμένου αστυνομικού Διαμαντή Ματζούνη που ακόμη παλεύει για την ζωή του, τοποθέτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της www.danagennisi.eu, η Δημοκρατική Αναγέννηση.
Στο κείμενο κάτω από τις δύο φωτογραφίες, σημειώνεται ως σχόλιο: Αλέξης Γρηγορόπουλος: 16 ετών, Διαμανής Ματζούνης: 20 ετών. ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ”. ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ;
Με την συμβολική της αυτή κίνηση η Δημοκρατική Αναγέννηση, και χρησιμοποιώντας έναν παλιό στίχο από τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλο, καλεί τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο κλίμα έντασης που διαμορφώνεται στην πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό και να καταδικάσει με δυνατή φωνή και με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας μας το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που προσπαθούν να προκαλέσουν εντός και εκτός της πατρίδας μας, διαφόρων τύπων μηχανισμοί. Και ολοκληρώνει στη σχετική ανακοίνωση η Δημοκρατική Ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας στίχους, επίσης από το ίδιο τραγούδι του Νιόνιου: «Ζήτω η Ελλάδα και κάθε τι μοναχικό στον κόσμο αυτό. Η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται. Ας προστατέψουμε όλοι μας, αυτήν την Ελλάδα, που με κόπους πολλούς, μάρτυρες, ήρωες και ποιητές, μας παρέδωσαν. Και ας την κάνουμε καλύτερη. Μπορούμε. Θυμωμένα, με αποφασιστικότητα, αλλά προπαντός ειρηνικά. Ανατρέποντας όλο αυτό το κλίμα της απαξίωσης  της διαφθοράς και της μείωσης της συλλογικής α!
λλά και ατομικής αξιοπρέπειάς μας,
με το ισχυρότερο όπλο που διαθέτει η Δημοκρατία: Την ψήφο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ