Ισχυρή έκρηξη με νεκρούς στην Άγκυρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στην Άγκυρα μετά από ισχυρή έκρηξηπου σημειώθηκε κοντά στο τουρκικό κοινοβούλιο, το οποίο θα ξεκινούσε τις συνεδριάσεις του για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, μετά τις θερινές διακοπές.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά δύο τρομοκράτεςπραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση. Αμφότεροι είναι νεκροί. Ο ένας εξ αυτών ανατινάχθηκε και ο άλλος εξουδετερώθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Γύρω στις 09.30, 2 τρομοκράτες που ήρθαν με ελαφρύ επαγγελματικό όχημα μπροστά από την πύλη εισόδου της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικών μας, πραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση.

Ο ένας από τους τρομοκράτες ανατινάχθηκε και ο άλλος τρομοκράτης εξουδετερώθηκε.

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς τραυματίστηκαν ελαφρά 2 αστυνομικοί μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους ήρωές μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Όπως μετάδωσαν νωρίτερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία ακούστηκαν και πυροβολισμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ