Σάλος στις ΗΠΑ από την αποκάλυψη ότι πρώην βουλευτής παίρνει λεφτά από την Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί η ευρωπαΐκή οικονομία να κλονίζεται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Ελλάδα έχει δεχθεί ασύμμετρο χτύπημα με την ιλιγγιώδη αύξηση του κόστους ενέργειας, χώρες όπως η Γερμανία να βλέπουν πλέον το φάσμα της αποβιομηχανοποίησης να έρχεται, οι  «Δημοκρατικοί» των ΗΠΑ όμως φαίνεται ότι απλώς κάνουν μπίζνες. Business επάνω στο αίμα αλλά και στο χρήμα του Αμερικανού και του Ευρωπαίου φορολογούμενου…

IMG 3861
Η σύμβαση – σκάνδαλο πρώην βουλευτή με την Ουκρανία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αποκάλυψη ότι ο πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών Τζιμ Μοράν που έγινε λομπίστας μόλις ανακοίνωσε ότι «έκλεισε» την ουκρανική κυβέρνηση ως πελάτη για 25.000 $ το μήνα! 

Η επιστολή που περιγράφει τη συμφωνία τους αναφέρει ότι τα κεφάλαια θα προέλθουν από μια ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμη ουκρανική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται “Ukraine Freedom”.

IMG 3862
Τεράστιο σκάνδαλο κερδοσκοπίας πίσω από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η βοήθεια από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ στην Ουκρανία απλώς διοχετεύεται πίσω στις ελίτ των Δημοκρατικών. 

Αν αναλογιστούμε και τα δισεκατομμύρια που έχουν βγάλει εταιρίες όπως η Λόκχιντ Μάρτιν από τον πόλεμο, καταλαβαίνουμε την μπίζνα που κρύβεται πίσω από την σφαγή και την τραγωδία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ