Υπηρέτης των Αζέρων ο φαύλος Όρμπαν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι διωκόμενες χριστιανικές κοινότητες του κόσμου μπορούν να βασίζονται στην υποστήριξη της Ουγγαρίας παρά τις οικονομικές δυσκολίες», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών και Εμπορίου, Péter Szijjártó.

Ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν ως γνωστόν, αποκεφαλίζει Αρμένιους Χριστιανούς, καταστρέφει εκκλησίες και διαπράττει γενοκτονία κατά των Αρμενίων στο Αρτσάχ.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν όμως, έδειξε τι κάνουν τα αργύρια, δηλώνοντας ότι «Το Αζερμπαϊτζάν είναι «στρατηγικής σημασίας» για τη διατήρηση της ενεργειακής ανεξαρτησίας της ΕΕ από τη Ρωσία και αναφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν ως «μια χώρα κλειδί».

Πώς μπορεί ένα άτομο με ακεραιότητα να συμβιβάσει αυτές τις δύο θέσεις; Δεν γίνεται. Μόνο εάν μιλάμε για την κυβέρνηση της Ουγγαρίας που εξέδωσε στο Αζερμπαϊτζάν έναν Αζέρο δολοφόνο (Ramil Safarov), ο οποίος χτύπησε με τσεκούρι μέχρι θανάτου έναν Αρμένιο στρατιώτη (Gurgen Margaryan) την ώρα που κοιμόταν, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΝΑΤΟ στη Βουδαπέστη.

Το 2012, λίγο μετά την επίσκεψη του Ούγγρου πρωθυπουργού Όρμπαν στο Μπακού, ο Safarov εκδόθηκε από την Ουγγαρία στο Αζερμπαϊτζάν, όπου η κυβέρνηση τον συγχώρησε, τον προήγαγε σε ταγματάρχη, του έδωσε οκτώ χρόνια καθυστερημένη αμοιβή και ένα νέο διαμέρισμα και τον τίμησε δημόσια. ως ήρωας.

Απομένει να μάθουμε πόσα αργύρια εισέπραξε ο Όρμπαν για να προδώσει την υποτιθέμενη πίστη του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ