Μπλίνκεν: Έσβησε το ντροπιαστικο tweet που παρουσίαζε σαν ειρηνόφιλο τον Τούρκο Χακάν Φιντάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, στο οποίο ανέφερε ότι συνομίλησε με τον Τούρκο ομόλογό τουΧακάν Φιντάν, τον οποίο παρουσίασε ως… ειρηνευτή, την ώρα που αποκαλύπτεται ότι ο Ερντογάν και ο Φιντάν βρίσκονται πίσω από τη Χαμάς!

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μπλίνκεν ο οποίος δήλωσε με θράσος ότι συνομίλησε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ για ειρήνευση, το πρόσωπο δηλαδή που εξόπλισε την Χαμάς, διέγραψε την ανάρτησή του από το Twitter (X).

387477761 707453158096079 6963232551365439828 n

Υπενθυμίζεται ότι o Χακάν Φιντάν, νυν υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ήταν ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών που προήδρευσε στην ίδρυση του αρχηγείου της Χαμάς στην Τουρκία που περιλάμβανε έναν ενεργό τρομοκράτη διοικητή που διευθύνει επιθέσεις στη Δυτική Όχθη, τον Σάλεχ αλ-Αροούρι.

Ο Αρούρι ήταν αυτός που εχθές καυχήθηκε για τη σύλληψη δεκάδων Ισραηλινών αμάχων. Συνεχίζει μάλιστα να ταξιδεύει μέσα και έξω από την Τουρκία, την οποία έχει ως ορμητήριο. Ο Αρούρι έχει επίσης δημιουργήσει δομές εκτόξευσης πυραύλων και οπλοστάσια στον Λίβανο για να παρασύρει το Ισραήλ σε ένα άλλο μέτωπο, στο βορρά. Όλα αυτά, αποδεικνύεται πως έγιναν με την ενεργή συμμετοχή του τουρκικού κράτους.

IMG 3953 1
Το δημοσίευμα – ντοκουμέντο. Η Τουρκία έστειλε τις ρουκέτες στη Χαμάς

Λίγες εβδομάδες πριν, στις 14 Σεπτεμβρίου, οι ισραηλινές διωκτικές αρχές εντόπισαν μεγάλα φορτία με υλικό κατασκευής ρουκετών, τα οποία κατευθύνονταν στην Γάζα, από την Τουρκία! Θεωρείται λοιπόν βέβαιο ότι άλλα φορτία κατάφεραν να περάσουν, συστηματικά, την ώρα μάλιστα που ο Νετανιάχου συναντάτο με τον Ερντογάν για να συσφίξουν τις σχέσεις των δύο χωρών!

Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που δρα ο Χακάν Φιντάν. Έτσι ακριβώς έστελνε τα όπλα στο ισλαμικό κράτος για να αιματοκυλίσουν τη Συρία. Τώρα, με τον ίδιο τρόπο εξόπλισε την Χαμάς, ώστε να καταφέρει να κάνει το συντριπτικό αυτό χτύπημα κατά του Ισραήλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ