Πρωτοφανής ενέργεια Μητσοτάκη, βάλει ευθέως κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατα ερωτηματικά από την πρωτοφανή ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποσύρει αστυνομικούς από την φύλαξη ανωτάτων δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι μάλιστα έχουν συγκρουστεί με επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις και έχουν δεχτεί απειλές κατά ζωής!

Μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για απόσυρση των αστυνομικών από την φύλαξη «υψηλών προσώπων» για να επιστρέψουν στις γειτονιές, όλοι οι Έλληνες περίμεναν πως αυτοί που θα «πλήρωναν τη νύφη», θα ήταν οι γνωστοί βαρώνοι, ολιγάρχες, εκλεκτοί της εξουσίας.

Καμία σχέση!

Με μία εξωφρενική, άκρως επιλήψιμη έως ύποπτη ενέργεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέσυρε φύλαξη από λειτουργούς της δικαιοσύνης! Δεν μιλάμε για δικαστές και εισαγγελείς που δίκασαν μία επικίνδυνη υπόθεση πριν από δεκαετίες, οπότε η συγκεκριμένη κίνηση θα είχε κάποιο νόημα.

Μιλάμε ακόμα και για ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, που εκδίκασαν υποθέσεις σε πρώτο βαθμό, για εγκληματικές οργανώσεις, με λουτρό αίματος πίσω από την δράση τους, κάποιες εκ των οποίων εκδικάζονται τώρα σε δεύτερο βαθμό!

Γεγονός που από μόνο του συνιστά απειλή και για τις δύο έδρες. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις που οικογένειες δικαστών έχουν απειληθεί από εγκληματίες και όμως τους αφαιρείται η φύλαξη!

Το γεγονός αυτό εάν συνδυαστεί με την ανεπίτρεπτη ολιγωρία της κυβέρνησης να δώσει την οικονομική ενίσχυση που δικαιούνται, ειδικά οι νεοδιόριστοι δικαστές που υποχρεώνονται να πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμα και τα ταξίδια στην έδρα του προορισμό τους, συνιστά ευθεία επίθεση κατά της ανεξαρτησίας και του κύρους της δικαιοσύνης.

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει τους δικαστές φοβικούς, εξαρτημένους και εκβιάσιμους…

Πληροφορίες από το Newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ