Συγκλονισμένος ο Φιλης απο την διαγραφή του Τζουμάκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριολεκτικά της κακομοίρας γίνεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φαίνεται ότι η διαγραφή του Στέφανο Τζουμάκα άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στην Κουμουνδούρου.

Στο πλευρό του διαγραφέντος από τον Κασσελάκη, Τζουμάκα, τάχθηκε ο Νίκος Φίλης, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέροντας πως «προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».

Τον κατηγόρησε ότι προχωράει σε διαγραφές διαφωνούντων: «Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Φίλης αναφέρει:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.

Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση

Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ