Πληροφοριοδότης του FBI ο προσωπάρχης του Τραμπ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Mark Meadows, ο τελευταίος προσωπάρχης του Τραμπ φέρεται να συνεργαζόταν με το FBI ως πληροφοριοδότης και φορούσε μάλιστα κοριό για να καταγράφει όλες τις συνομιλίες με τον Πρόεδρο Τραμπ, ενώ ήταν ο αρχηγός του επιτελείου του!

Πρόκειται για μία αδιανόητη εξέλιξη, η οποία εάν επιβεβαιωθεί δεν θα έχει προηγούμενο στην αμερικανική ιστορία.

Καθίσταται ξεκάθαρο ότι ενώ ο Τραμπ νόμιζε ότι κυβερνούσε, τον λεγόμενο «βαθύ κράτος» τον είχε στοχοποιήσει, παρακολουθώντας ακόμα και τις πλέον απόρρητες συνομιλίες του…

Ο τελευταίος επιτελάρχης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, Μαρκ Μίντοους, μίλησε με την ομάδα του ειδικού εισαγγελέα Τζακ Σμιθ τουλάχιστον τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης μίας ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε μόνο αφού ο Σμιθ χορήγησε στον Μίντοους ασυλία για να καταθέσει ενόρκως, σύμφωνα με πηγές.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Meadows ενημέρωσε την ομάδα του Smith ότι είπε επανειλημμένα στον Τραμπ τις εβδομάδες μετά τις προεδρικές εκλογές του 2020 ότι οι ισχυρισμοί για εκλογική νοθεία ήταν αβάσιμοι.

Ο Meadows φέρεται επίσης να «ομολόγησε» στους ομοσπονδιακούς ανακριτές ότι ο Τραμπ ήταν «ανέντιμος» με το κοινό όταν ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι κέρδισε τις εκλογές λίγες μόνο ώρες μετά το κλείσιμο των καλπών στις 3 Νοεμβρίου 2020, πριν τα τελικά αποτελέσματα.

Όλα δείχνουν ότι ο πλέον έμπιστος συνεργάτης του τέως αμερικανού προέδρου, θα είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην σημαντικότερη ποινική υπόθεση που αντιμετωπίζει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ