Βρέθηκε νεκρός ο δραστης του μακελειού του Μέιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από δύο ημέρες ανθρωποκυνηγητού ο δράστης του νέου μακελιού στις ΗΠΑ που άφησε πίσω του 18 νεκρούς και 13 τραυματίες, εντοπίστηκε νεκρός, επιβεβαίωσαν οι αρχές της βορειοανατολικής πολιτείας Μέιν.

«Είναι νεκρός (…) Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», δήλωσε η κυβερνήτρια Τζάνετ Μιλς, για τον 40χρονο Ρόμπερτ Καρντ, έφεδρο του στρατού, που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο στην πόλη Λιούιστον, σε τρία διαφορετικά σημεία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο μακελάρης έβαλε τέλος στη ζωή του.Όπως ανέφεραν μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές τους στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης, το πτώμα του 40χρονου εντοπίστηκε σε περιοχή με βλάστηση κοντά στην πόλη Λίσμπον, κοντά στο κέντρο ανακύκλωσης στο οποίο εργαζόταν προτού απολυθεί.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το πτώμα του βρέθηκε κοντά σε ποταμό στο Λίσμπον Φολς, περίπου είκοσι λεπτά από τη Λιούιστον, χθες Παρασκευή, ενώ και το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν ήταν σε θέση να πουν πότε ο 40χρονος ύποπτος αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης ο δράστης σκόρπισε το θάνατο ανοίγοντας πυρ με ημιαυτόματο τουφέκι αρχικά μέσα σε αίθουσα μπόουλινγκ στο Λιούιστον και στη συνέχεια σε εστιατόριο-μπαρ της πόλης σκοτώνοντας 18 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 13. Τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ 14 και 76 ετών, ανάμεσά τους πατέρας και γιος, 44 και 14 ετών και ζευγάρι 73 και 76 ετών.

Επτά άνθρωποι έπεσαν νεκροί στην αίθουσα μπόουλινγκ, οκτώ σκοτώθηκαν στο εστιατόριο, ενώ τρεις τραυματίες υπέκυψαν στα τραύματά τους σε νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ