Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε το πόρισμα για την 16χρονη στο Νεο Ηράκλειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστού για την 16χρονη που τραυματίστηκε έπειτα από αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο, το περασμένο Σάββατο, και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η 16χρονη έφερε εκχυμώσεις και εκδορές στα άκρα και τον ώμο, καθώς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Τα χτυπήματα στην ινιακή χώρα (κρανίο) ενδέχεται να έχουν προκληθεί είτε από αμβλύ όργανο είτε από πτώση με το οπίσθιο μέρος πάνω σε επιφάνεια.

Η ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα αξονικής τομογραφίας, στην οποία έχει υποβληθεί η ανήλικη.

Άλλαξε χέρια ο φάκελος της υπόθεσης

Την έρευνα είχε αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, η οποία είχε συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνου, ο οποίος διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για να διακριβωθεί εάν έχει τελεστεί το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο κ. Ελευθεριάνος, λόγω της φύσης του υπό διερεύνηση αδικήματος, ανέθεσε την έρευνα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Επιπλέον, ζήτησε και έλαβε το υλικό που είχε συγκεντρώσει η Κρατική Ασφάλεια, προκειμένου να το διαβιβάσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ