Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με καραμπίνα ο εφοπλιστής που βρέθηκε νεκρός στη Βουλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο προκάλεσε ο θάνατος του Ελληνοσύρου εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης στο υπόγειο του σπιτιού του στη Βούλα.

Τον 63χρονο εφοπλιστή φέρεται ότι εντόπισε νεκρό σε λίμνη αίματος, ο προσωπικός του φρουρός, ο οποίος τον αναζητούσε. Ο 63χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος, χωρίς τις αισθήσεις του, με τραύμα από πυροβολισμό. Ακριβώς δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα και ένα χειρόγραφο σημείωμα.

«Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω»

Αν και αρχικά οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να σημειώθηκε ατύχημα ενώ ο 63χρονος περιεργαζόταν την καραμπίνα, τελικά, απάντηση στην υπόθεση φαίνεται ότι δίνει το σημείωμα που ο ίδιος είχε αφήσει για την σύζυγό του, με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε διάσταση. «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω» φέρεται ότι έγραψε μεταξύ άλλων στο σημείωμα που αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Στο σπίτι του Ελληνοσύρου εφοπλιστή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου, κι ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος Ιμάντ Ζέιν ήταν συνιδιοκτήτης στη ναυτιλιακή εταιρεία Naftomar Shipping & Trading, η οποία ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό. Από το 1991 η εταιρεία εδρεύει στη Βούλα και ασχολείται με την εμπορία υγραερίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ