Τουρκικές μίζες στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, διερευνά το FBI: Έκανε περίεργα παιχνίδια με παροχή ασύλου σε μετανάστες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι εξαιρετικά σοβαρές αλλά και ανησυχητικές, καθώς βλέπουμε ένα μοντέλο διαφθοράς που καταλήγει στην αφρό παροχή ασύλου σε παράνομους μετανάστες, και από πίσω τουρκικό χρήμα…

Στην φωτογραφία ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης μαζί με την σύζυγό του Ερντογάν. Είχε επισκεφθεί κι αυτός το λεγόμενο τουρκικό σπίτι, όπως και ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που επίσης έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις…

Το FBI ερευνά την προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς το 2021 για διαφθορά σχετικά με το εάν συνωμότησαν με την τουρκική κυβέρνηση για να λάβουν παράνομες δωρεές.

Ο Άνταμς ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη συνάντηση με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, όταν το FBI εισέβαλε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη!

Ο Άνταμς ακύρωσε απότομα τη συνάντησή του και πέταξε πίσω στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τους New York Times, η εκστρατεία του Adams για το 2021 βρίσκεται τώρα υπό έρευνα.

“Οι ερευνητές προσπάθησαν επίσης να μάθουν περισσότερα για την πιθανή εμπλοκή μιας κατασκευαστικής εταιρείας στο Μπρούκλιν με δεσμούς με την Τουρκία, καθώς και ενός μικρού πανεπιστημίου στην Ουάσιγκτον, DC, που έχει επίσης δεσμούς με την Τουρκία και τον κ. Άνταμς.” (NYT)

Οι πράκτορες κατέσχεσαν πολλά iPhone και δύο φορητούς υπολογιστές, καθώς και «φάκελο Manila με την ένδειξη Eric Adams» και επτά «συνεισφορές καρτών».

Ο Άνταμς δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο. Στο συγκεκριμένο βίντεο κάνει λόγο για την παροχή ασύλου σε μετανάστες, μία πολιτική που ακολουθεί ο ίδιος έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις.

Βλέπετε κάποιες συμπτώσεις με την χώρα μας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ