Σάλος με την επίθεση Κασσελάκη σε Γεωργιάδη – Μητσοτάκη για τα Τέμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Εργασίας για την προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κύριο Γεωργιάδη.

@avgerinosx Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα οι νεκροί στα Τέμπη και οι υποκλοπές… #ιστορίες_του_41τακατο #adonis #adonisgeorgiadis @Stefanos Kasselakis #mitsotakis #μητσοτακης ♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

Υπάρχουν όρια.

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μόνο όσοι ζουν στο μικρόκοσμό τους ενδιαφέρονται σήμερα για τα Τέμπη, είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική Ιστορία του τόπου μας. Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων.

Προσβάλλει τους τραυματίες και τους διασωθέντες που ζουν με τον εφιάλτη της ανάμνησης, πολλοί από αυτούς με ψυχοτραύματα. Προσβάλλει τους συγγενείς των θυμάτων που ξυπνούν καθημερινά με το δράμα της απώλειας, συνδυασμένο με την έλλειψη δικαίωσης και την εγκατάλειψη.

Προσβάλλει το σύνολο των Ελλήνων που παρουσιάζονται από τον Υπουργό ως ένας λαός χωρίς αισθήματα και αλληλεγγύη. Η επίκληση του 41% δεν αποτελεί πλυντήριο ενόχων και αλαζόνων. Η δήλωση Γεωργιάδη δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα. Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει αμέσως τον Άδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνησή του.

Διαφορετικά, προσυπογράφει τη δήλωσή του, ενστερνίζεται την ίδια αλαζονεία και πολιτική χυδαιότητα και δικαιώνει τον τίτλο του πρωθυπουργού μειωμένης συναισθηματικής νοημοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ