Στην ισραηλινή πόλη της Ερυθράς Θάλασσας χτυπήθηκε με drone σχολικό κτίριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε σχολείο στο Εϊλάτ ως αποτέλεσμα της πτώσης ενός φορτωμένου με βόμβα μη επανδρωμένου αεροχήματος και τον τραυματισμό επτά ανθρώπων, γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.

Στο Εϊλάτ, μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα και να προκληθούν ζημιές στο κτίριο.

Το IDF αναγνώρισε ότι το περιστατικό προκλήθηκε από την έκρηξη ενός αεροχήματος με βόμβα. Το βουητό του μη επανδρωμένου ακούστηκε στο βίντεο της κάμερας παρακολούθησης πριν από το συμβάν. Δεν είναι ακόμη γνωστό από που εκτοξεύτηκε.

Σημειώνουμε ότι η πολιτοφυλακή Χούθι στην Υεμένη, με την υποστήριξη του ιρανικού καθεστώτος, έχει εκτοξεύσει έναν αριθμό πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροχημάτων προς το Ισραήλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της πολιτοφυλακής Χούτι στην Υεμένη ανέλαβε την ευθύνη για την εκτόξευση μιας παρτίδας πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Ισραήλ, τονίζοντας τη συνέχιση αυτών των επιδρομών μέχρι να σταματήσει ο ισραηλινός στρατός την επίθεση στη Γάζα.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ