Ο Παπαδήμ-ι-ος ζήτησε από τον Μπαρόζο να παρέμβει για την Ελλάδα λίγες μέρες μετά τις εκλογές λέει το Reuters!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

papadimos barrossoΑπίστευτη καταγγελία του Reuters, ότι η παρέμβαση Μπαρόζο στην Ελλάδα την 11η Μαΐου, όταν γινόντουσαν προσπάθειες να σχηματιστεί κυβέρνηση, έγινε μετά από προτροπή του Λουκά Παπαδήμου!

Τότε είχε θεωρηθεί ως «ωμή» παρέμβαση του Μπαρόζο στα εσωτερικά της χώρας. “Εάν ένα μέλος μιας λέσχης δεν σέβεται τους κανόνες, είναι καλύτερα να αποχωρήσει από το club και αυτό ισχύει για κάθε οργανισμό ή ίδρυμα”, είχε πει χαρακτηριστικά.

To Reuters, επικαλείται ευρωπαίο αξιωματούχο, ο οποίος δεν κατονομάζεται, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Παπαδήμος ζήτησε από την ΕΕ να στείλει ένα δραματικό μήνυμα στην Ελλάδα, την ώρα που γινόντουσαν προσπάθειες να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας και οι ζυμώσεις ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

“Δεν ήταν πρωτοβουλία του Μπαρόζο. Ήταν αίτημα από την Αθήνα”, είπε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters και πρόσθεσε: “Βεβαίως η πρωτοβουλία απέτυχε”.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, o Μπαρόζο ήθελε να αποστείλει απαντητική επιστολή στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο πείστηκε για το αντίθετο από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ