16χρονος μαθητης πέταξε αναμμένο πυρσό μεσα σε σχολική αίθουσα την ωρα του μαθήματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν ένας 16χρονος μαθητής πέταξε μέσα σε σχολική τάξη από ανοιχτό παράθυρο έναν αναμμένο πυρσό, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές και να διακοπεί η εκπαιδευτική διαδικασία προκειμένου να εκκενωθεί προληπτικά η αίθουσα.

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης φθορών που έλαβε χώρα, στα μέσα Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, σε αίθουσα σχολικού συγκροτήματος, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή αρμοδιότητάς τους. Κατόπιν έρευνας οι Αρχές ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης 

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης φθορών που έλαβε χώρα, στα μέσα Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, σε αίθουσα σχολικού συγκροτήματος, το οποίο βρίσκεται σε περιοχή αρμοδιότητάς τους. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, ο οποίος, σε χρόνο που διεξαγόταν μάθημα, πέταξε από ανοιχτό παράθυρο αναμμένο πυρσό, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές και να διακοπεί η εκπαιδευτική διαδικασία προκειμένου να εκκενωθεί προληπτικά η αίθουσα. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ