15χρονη κατερρευσε μετά απο χρήση ναρκωτικών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Αγρίνιο, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως μία μαθήτρια, ηλικίας μόλις 15 ετών, έχασε τις αισθήσεις της σε πάρκο, επειδή είχε κάνει ναρκωτικά! Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται η γυναίκα που της έδωσε την ποσότητα, ενώ στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται και άλλα άτομα, που ενδεχομένως να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μαθήτρια της Α’ Λυκείου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από περαστικούς στο πάρκο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι γιατροί κατάφεραν να την συνεφέρουν και έκτοτε οι άνδρες της Αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση, αναζητούσαν στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στην λύση του μυστηρίου.

Η έρευνα οδήγησε σε μία 20χρονη, που προμήθευσε χασίς την ανήλικη, με συνέπεια να συλληφθεί και να σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως στο πάρκο την στιγμή που κατέρρευσε η ανήλικη βρίσκονταν και οι φίλες της, οι οποίες όμως την εγκατέλειψαν στο σημείο και έφυγαν. Πιθανότατα φοβήθηκαν, ωστόσο, τα στοιχεία τους είναι γνωστά και θα κληθούν να καταθέσουν, ώστε να βοηθήσουν τους αστυνομικούς να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Η υπόθεση αυτή έχει θορυβήσει τους γονείς στην περιοχή, αφού πλέον η διακίνηση ναρκωτικών έχει γίνει καθημερινότητα ακόμη και ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ