Βρέθηκε νεκρή μεσα στο σπίτι η Ελένη Καριολάκη στα 55 της χρόνια – Ήταν πεθαμενη 4 μέρες τουλάχιστον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελένη Καριολάκη πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών και βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και μάλιστα μετά από τέσσερις ημέρες με το σύζυγό της να μην έχει καταλάβει κάτι. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Την Ελένη Καριολάκη τη γνωρίσαμε πριν από 14 χρόνια όταν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και είχε διαγωνιστεί χορεύοντας ένα χορό με μπουρμπουλήθρες. Τότε είχε γίνει viral λόγω του επιθέτου της, που ο Ηλίας Ψινάκης την πείραζε. Στον ίδιο διαγωνισμό επανήλθε μερικά χρόνια αργότερα με άλλο act.

Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη. Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγουρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα. Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Στο παρα πέντε”, “Εξαφάνιση”, “Γοργόνες”, “Μαργαρίτα” αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Είσοδος Ελεύθερη”. Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα – Τουρκία με την μαύρη ομάδα “Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς”. Η Ελένη Καριολάκη πάλεψε στο παρελθόν με το θάνατο, περνώντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και βγήκε νικήτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ